FİB'li Kedilerin Tedavisi Ücretsiz Olsun!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.
Bekir Pakdemirli (TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI) tarafına Gülşah Ertürk bu kampanyayı başlattı

Kısaca FİP Nedir?

Yalnızca sokakta yaşayan kedilerde değil ev kedilerinde de görülebilen birden fazla türe sahip bir hastalık olan Kedi Enfeksiyoz Peritoniti yani kısaca "FİP".

FİP hastalığı tedavisi mümkün olmakla birlikte ne yazık ki oldukça yüklü miktarda maddiyat gerektiriyor. Sokakta yaşayan birçok kedinin FİP hastalığı anlaşılsa da tedavi süreci çok zorlu olduğundan yardım etmek paralel olarak olanaksız hale geliyor.

Sosyal medya hesapları üzerinden birçok insanın tedavileri aksamasın diye çok sevdikleri patili dostları için attıkları yardım çığlıklarını hiç duydunuz mu? Ne yazık ki bu durum değişebilecek iken müthiş bir can pazarı yaşanıyor. Bu durumda elbette birinci rolde bu acıyı ve sancıyı yaşayan minicik canlarıyla hayat mücadelesi vermek zorunda olan kediler oluyor. Örneğin; söz konusu hastalığın çeşitlerinden bir tanesi olan Islak FİP hastalığı canlının karnına bir çeşit sıvının birikmesiyle başlar ve acılı bir ölümle sonuçlanır.

Lütfen göz göre göre yaşatılan bu sefalete ve acıya hep birlikte son verelim!

İmzanın yanı sıra FİP hastalığına sahip kedilere yardım etmek isterseniz İnstagram platformu üzerinden @patiliatki adresi ile rengarenk boncuklarla yaptığımız, gelirinin tamamını FİP hastalıklı kedilere bağışladığımız hesabımızdan alışveriş yapabilirsiniz.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.