Kampanya Kapatıldı

HENDEK İLÇESİNDEKİ KYK BİNASI CEZAEVİ OLMASIN

Bu kampanya 192 destekçiye ulaştı

Birkaç yıldır terk edilen KYK'ya ait yurt binaları Açık cezaevi yapılmak istenmektedir.

İlçenin kalkınmasına insani gelişimine katkı vermeyecek olan hapishane dönüştürme kararı Hendek ilçe halkı tarafından kabul edilmemektedir.

Şehrin merkezindeki üniversiteye ait binalar hem yetersiz hem de diğer binaların arasına sıkışmış durumdadır. Üniversitenin KYK'nın terk ettiği binalara geçirilerek 100 dekardan fazla alana başka binaların eklenmesi ile bir kampüsün oluşturulması mümkün görülmektedir. Oluşturulacak yollarla kampüsün şehre bağlanması farklı sektörlerinde yerleşke bölgesine doğru kaymasını olanaklı kılacaktır. Böylelikle ilçemizde ticaret gelişecek şehir merkezindeki gereksiz yığılma şehrin bütününe yayılmış olacaktır.

Sanayi, Tarım, Ormancılık ve hayvancılık sektöründe gelişmeye açık Hendek ilçesinde böyle bir üniversite yerleşkesi oluşturulması, çocuklarımızın da eğitim konusunda motive olmasına destek olacaktır.

Bugün Veysel imzanı bekliyor!

Veysel KÖKTAŞ bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «HENDEK İLÇESİNDEKİ KYK BİNASI CEZAEVİ OLMASIN». Veysel ve imza atan diğer 191 kişiye katıl.