Sokak hayvanları için yasal uyarı tabelalı suluk ve yemlik

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Destek olursan herşey değişir..! Son zamanlarda sokak canlılarına olan şıddet artış göstersede çogumuz hayvan sever olarak gorevimizi yapmak istiyoruz onlari yerinde huzuru bozulmadan özgürce sevebilmek ve besleyebilmek istiyoruz sokaklarda yol kenarlarına verdigimiz mama yada suluklar başkaları tarafından dökülüyor veya bulundukları yerlere veremeyecegimizi veya istemediklerini bizlere söylemektedirler. Hepimiz hayvan sevgisini tatmak çoçuklarımıza tatdırmak ve çocuklarımıza güzel örnek olup insanı insan yapan değerleri vicdan ve merhamet duygusunu aşılamak isteriz ki bunu önce  sokakta ac susuz gezen canlıları beslemekle ve sevgi göstermekle  başlayarak yapmak istiyoruz.Bana destek olmak istersen bir imza da sen atabilirsin ve sokaklarda YASAL UYARI TABELALI SULUK VE YEMLİK görebiliriz bu sayede bir çok can daha kurtarmış oluruz.Bir semtte sokak canlıları nekadar huzurlu ve rahatsa oradaki insanlar da merhamet duygusu vardır unutmayalımki onlarda Allah'ın yarattığı canlar. Bizler o dilsiz canlarımızı canlarını yakmadan gücümüz yettiğince besleyelim ve sonsuz sevgimizden onlarada verelim unutmayın sevgi dünyayı kurtarır. Gelin bana destek olun güzel hendek'in sokaklarında bu canlar için belediyemizin yapacağı suluk ve yemliklerle dolsun dilsiz hayvanlarımıza sahip çıkalım.Biz isteğimizi ve sesimizi duyuralım Sevgili Belediye başkanımız  eminimki yanımızda olacaktır.Yanımda olduğunuz ve bana destek olduğuniz için teşekkür ediyorum..

Bugün Tülay imzanı bekliyor!

Tülay Cesur bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Hendek Belediye Başkanı: Sokak hayvanları için suluk ve yemlik». Tülay ve imza atan diğer 19 kişiye katıl.