Save Prof. Yunus Bekdemir from COVID19 in prison

0 have signed. Let’s get to 2,500!

Talebimizin Turkcesi metnin devamindadir.

We call for immediate release of Basari University's President Yunus Bekdemir, Provost Murat Yucel, and Vice-President for Social and Cultural Affairs Harun Basaran, as well as that of about 100 detainees in Samsun prison who tested positive for COVID19 last week, suffered from numerous health conditions, and deprived of proper medical care in prison.

Samsun T Tipi Cezaevi'nde 100 kadar tutukluya gectigimiz hafta COVID19 pozitif teşhisi konulmustur. Hastalar arasinda değerli bilim insanı, kıymetli meslektaşımız Başarı Üniversitesi  Rektörü hocamız Prof. Dr. Yunus Bekdemir, üniversitemiz genel sekreteri Murat Yücel ve SKS daire başkanı Harun Başaran ve diğer koğuş arkadaşları bulunmaktadir. Bu kisilerin derhal tahliyesini ve hastalıkla mücadeleye ailelerinin desteği ile evlerinde devam etmelerini Türkiye Cumhuriyeti Adalet Bakanlığı'ndan ivedilikle talep ediyoruz.

Samsun Cezaevinde Covid Tehlikesi

Today: Ferhat is counting on you

Ferhat Ozturk needs your help with “Help us to save Prof. Yunus Bekdemir from COVID19 in Samsun prison”. Join Ferhat and 2,084 supporters today.