Θέλουμε το ΝΗΣΟΣ ΣΑΜΟΣ πίσω στη Παρο, Νάξο, Σαντορίνη

0 have signed. Let’s get to 100!

Με την αποχώρηση του πλοίου από τη γραμμή, η ακτοπλοϊκή σύνδεσή μας με τον Πειραιά τελεί  υπό καθεστώς μονοπωλίου, με ότι αυτό συνεπάγεται.

Τα παράπονα που αρχίζουν και συσσωρεύονται για την εταιρεία που εξυπηρετεί τώρα τη γραμμή ήδη είναι πολλά και ειδικά για το ένα πλοίο της που αν και μικρής ηλικίας δείχνει εγκαταλελειμμένο στη μοίρα του, βρώμικο και κυρίως με καθυστερήσεις που πλέον ξεπερνουν το μισάωρο στο απευθείας δρομολογιο. Και ολα αυτά με ακριβό εισιτήριο.

Μας αξίζει μια καλή εναλλακτική,  ανταγωνιστική στη γραμμή. Ένα σοβαρό,  αξιοπρεπέστατο πλοίο, καθαρό και άνετο όπως το Νήσος Σάμος. Μας αξίζει, στη γραμμή που τους καλοκαιρινούς μήνες δίνει τα μέγιστα,  να υπάρχει και το χειμώνα μια καλή ακτοπλοϊκή σύνδεση με ένα πλοίο που μπορούν να εμπιστευτούν οι επιβάτες, να νιώσουν ότι ταξιδεύουν ως άνθρωποι και όχι ως αριθμός εισιτηρίου.

Το Νήσος Σάμος και η Hellenic Seaways, τα πρόσφερε όλα αυτά και ως εκ τούτου τους θέλουμε πίσω και τους χειμερινούς μήνες.

Today: Spiros is counting on you

Spiros Mavris needs your help with “Hellenic Seaways Maritime Greece: Θέλουμε το ΝΗΣΟΣ ΣΑΜΟΣ πίσω στη Παρο, Νάξο, Σαντορίνη”. Join Spiros and 29 supporters today.