Gender Equality For ALL

0 人が賛同しました。もう少しで 200 人に到達します!

私たちは、 学校のプロジェクトの一環として、持続可能な開発目標の目標5「ジェンダー平等を実現しよう」に基づき、男女平等の世界づくりを支援しています。そこで、私たちの目的というものが以下になります。

● すべての女性と少女にとって快適な環境を作り、差別をなくすための支援
● 人身売買や性的、その他の種類の搾取など、すべての女性及び女児に対する、公共・ 私的空間におけるあらゆる形態の暴力を排除する支援

この世界には、上記のような問題で苦しんでいる女性が多く存在します。そのためには、皆さま一人一人の「署名」が必要になります。その小さな一歩が「男女平等の世界」へと繋がるのです。

どうか、ご協力の方宜しくお願い致します。

Our school project support Gender Equality from the SDGs no.5. The purpose is:

●  To be supportive of making comfortable environment and to eliminate discrimination for all women and girls.
●  To focus on eliminating all forms of violence in public and private spaces against all women and girls, including trafficking, sexual assault and other types of exploitation.

There are many women in this world who are suffering from these problems. To spread the awareness, please sign a signature. A small step could lead to the world of gender equality.
Thank you for your cooperation.