Başkent Doğal Gaz'ın Sözleşmesi İPTAL edilip, KAMULAŞTIRILSIN Doğal gaz Ankarada Ucuzlasın

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

Başkent Doğal Gaz AŞ. ,Şartlı 8 Milyon $lık sözde  BAĞIŞ ile Kutsal KIZILAYIMIZI da vergi kaçırmaya  alet edip,kullanarak, Ankaralı 1 Milyon Doğal Gaz  Tüketicisinden ,Haksız Adaletsiz üst üste aşırı  ZAMLARLA ve Hukuksuz Uygulamalarla  zorla Tahsil ettiği  Kar ve Kaynaklarını,   ENSAR Vakfı'na  Aktararak ;
Kızılay eliyle ABD Manhattan’da yükselen süper lüks öğrenci yurdu yapması
Öncelikli Kamu hizmet görevi değildir..

Deprem Kuşağında Türkiye'de, özellikle zor durumda yoksul ve  kimsesizlere ,Deprem yardımları ulaştırmak için faaliyet göstermesi gereken   KIZILAYımızın görevi  sorumluluğu ABDde Lux Yurt yapmak da  olamaz.

KIZILAYIMIZ Yüksek Miktarda Bağışla iradesi sakatlanıp, baskı altına alınarak ,Gerçek ve öncelikli  Sorumluluklarından alıkonulmuş böylelikle  hem yurdumuzda Yurttaşlarımız nezdinde hem de  Dünyadaki İtibarı da maalesef zedelenmiş bulunmaktadır

Bu  Skandaldan sonra Yurtiçi ve Yurtdışı Kızılaya yapılacak BAĞIŞLARIN da azalacağı açıktır

Ulusal Ekonomimiz ve itibarımız için yaşatılan tüm bu  olumsuz gelişmelerden de Başkent Doğal Gaz başlıca Sorumludur.

Tüm Büyük Şehir Belediyelerinde Doğal Gaz Dağıtım Şirketlerinin Yönetiminde Büyükşehir Belediyelerinin %10 -15 hissesi varken, Ankara Büyük Şehir Belediyesinin  hissesi olmadığı için Yönetiminde de temsil edilmemektedir.
Bu Hukuksuz ve Haksız eşitsiz durum tüm bu olumsuz olayların kaynağıdır.

Başkent Doğalgaz Yönetiminde bu nedenle tek yanlı Ankaralıyı düşünmeden haksız ve Hukuksuz kararlar alındığı ve daha önce de bir çok haksız  kararları ile Ankaralının yoğun şikayet ve  açılan davalarına konu olmuştur.
Başkent Doğal Gaz AŞnin   görüldüğü hem Basiretli bir Tacir gibi davranmadığı ve  hem de Kamuyu maddi ve  itibari zarara uğrattığı gerekçesiyle BAŞKENT DOĞAL GAZ'ın Sözleşmesi İptal edilerek KAMULAŞTIRILMALIDIR.
Bu hizmeti daha önce veren Ankaralının seçtiği ve Ankaralıya hesap vermek durumunda olan ve kendini öncelikle Ankaralı Tüketicilere karşı sorumlu  görmesi gereken   Ankara Büyük Şehir Belediyesine yeni yapılacak İhalede maddi Destek olunmalı ve Öncelik tanınmalıdır.
  Hizmetlerin yerelleştirilmesi ve denetlenmesi  ile Ekonomide de Demokrasi ve İstikrarı getirecektir.Ankara ve Ankaralının parası Yurtdışını vergi kaçırmak için kullanılmayacaktır.
Zor günlerden geçtiğimiz  $ la bizi  Milli Ekonomiyi tehdit ve terbiye edeceğini düşünen yabancı güçlere de ders vererek ve Milli Ekonomimize de destek olacaktır.
Saygılarımla
       Ahmet Işık Önceki THD (Tüketici Hakları Derneği )Genel Başkan Yardımcısı