FIP hastası minik kedimiz Aristo’nun yaşaması için destek olur musun?

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.
1.000 imzaya ulaşıldığında, bu kampanyanın öne çıkarılan kampanyalarda yer alma ihtimali artar.
hayvanseverler ve tarafına Sena Tok bu kampanyayı başlattı

Herkese merhaba,

5 aylık ıslak FIP hastası ARİSTO’nun ilaçları yurtdışından geliyor ve çok pahalı ARİSTO’nun yaşaması için bu ilaçları kullanması gerekiyor. ARİSTO’yu kurtarmak aşağıdaki iban numarasına bağış yapabilir misin?

Hesap adı: Sena Tok

İban: TR02 0006 2001 2700 0006 6851 04

84 günlük tedavinin 15. günündeyiz bir ilaç 6 gün yetiyor ve ARİSTO’nun yaşaması için hala 700 TL’lik ilaçtan 11 tane gerekiyor.

Instagram hesabı: @fiphastasiaristo

FIP Hastalığı nedir?

FIP hastalığı çoğu kedinin bağışıklık sistemini etkileyen ölümcül bir hastalık. Bu hastalığın ıslak ve kuru formu bulunuyor. Aristo ıslak formuna sahip ve karnında sıvı birikiyor. Bu hastalığının tek çaresi çinden, el altından getirilen GS-441524 içeriğine sahip ilaçlar. Bir kedinin tamamıyla iyileşmesi için 84 gün aynı saatte bu ilaçtan vurulması gerekiyor. Bu ilaçların en ucuzu 100 dolar ve biz 110 dolarlık olanı kullanıyoruz. Aristo’nun şuanki kilosuna göre her gün vurulması gereken bir doz var kilo aldıkça bu doz artıyor ve ilaç daha az gün yetiyor. Şimdi bir ilaç 6 gün kadar gidiyor. Kendimde elimden geleni yapmaya çalışıyorum fakat bu tedavinin bitmesine yeterli olmayacak. Sizlerin gönderdiği destekle bunu başaracağız ve sizden ricam yukarıdaki iban numarasına bağış yapmanız..

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.