Kampanya Kapatıldı
Kampanyanın muhatabı: İSTANBUL BUYUKŞEHİR BELEDİYESİ BAŞKANI KADİR TOPBAŞ

..Görevden başlıca alınmasının sebebleri hayvanlara gösterdiği iyi muamele.mustafa bey RM LERDE gece gelip yaraLI HAYVANLARI TEDAVİ EDİYORDU VE HİÇ BİR CANIN UYUTULMASINA İZİN VERMİYORDU.Ayrıca yerlerinden alınan köpekleri kısırlaştırıp tedavileri yapıldıktan sonra tekrar yerlerine bırakılmasını sağlıyordu.bunun yanı sıra bölgelerde istenmeyen hayvanları barınak etrafına bıraktırıyordu.sahipsiz sokak hayvanlarının iyi beslenmesi için mamadan hiç kısmadı.yemlikler ve bölgedki köpekler için mama dağıtımını yaptırıyordu.en önemlisi bir çok rm lerde minicik hücrelere mahkum pitbullar için doğal yaşama yerler yaptırdı. ve bütün pitbullar oraya alıncaktı.bunun yanısıra gönüllülerin tedavi karşılamayacak durumda olmasına karşılık.fakulteyle 10 gün önce anlaşma yapmıştı.ve ibb ye gelen kırıklar buraya gidiyordu.ama malisef bu yukardan bazı kişileri rahatsız etti.mama masraf ıçok oluyormuş .tedavi asla ibb yapmıycakmış gönüllüler ceplerinden yapmalıymışMUSTAFA ÜN ayrıldı şimdi bizim için önemli olan yerine getirelecek kişi,. yerine gelmeyi bekleyen salyalarını akıtarak bekleyen katiller pusuda.şimdiden bu köpekler burdan ıssız yerlere atılmalı diyenler pusuda..her kim gelirse gelsin şunu çok iyi bilsinki,bizlerde kılıçlarımızı kuşandık.asla hayvanlarımıza zarar vermelerine izin vermiycez..hain planlar içinde olanlar şunu bilsin ve ona göre adım atsın ve dikkatli başa getirilecek kişiyi seçsin asla bu düzeni bu atılan adımları bozamıycaklar ve geriye değil ileri güzel adımlar atıcaklar.yoksa karşılarında bizi bulucaklar.bu notu yazmamın sebebi hain planlar içinde pusuda bekleyen geçmişte canlarımızı araçların içinde katleden katillerin bu mevkiye getirilmemesi.bir gecede bu katiller entrikalarıyla bu koltuğa oturabilirler..bu kişileri hepimiz az çok biliyoruz ve acill bu katillerin önünü kesmeliyiz..kilyosta ve pendikte başlamış olan hayvanların barınmalı için projenin devamını kim getircek.orası nolucak..

Bju kampanya şunlara teslim edildi:
  • İSTANBUL BUYUKŞEHİR BELEDİYESİ BAŞKANI
    KADİR TOPBAŞ

elif senol bu kampanyayı bir imzayla başlattı, şimdi 680 destekçisi var. Görmek istediğin değişimi yaratmak için bugün sen de bir kampanya başlat.

Bugün elif imzanı bekliyor!

elif senol bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «HAYVANLARIMIZI KATLEDENLERİ ,YETKİLİ OLARAK GÖRMEK İSTEMİYORUZ.: ANİ BİR KARARLA ,İBB VETERİNER İŞLERİ MÜDÜRÜ MUSTAFA ÜN GÖREVDEN ALINDI». elif ve imza atan diğer 679 kişiye katıl.