PARDON DİYİP SERBEST KALMAMALI

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

böyle bi dunya olamaz .. buna sessiz kalınamaz .. pardon deyip serbest bırakmak demek diğer vakalarında önünü acacaktır. bu kadar vurdumduymazlık olmamalı ..

inanın bişey yazamıyorum söyleyecek kelimeler bulamıyorum sadece gerekenin yapılmasını istiyoruz . o bir hayvan ve kendini malasef savunamıyor .. ama unutmayın aynı duyguları yaşıyoruz ve o da can. söylermisiniz ailenizden birisinin kafası araba altında ezilse durumunuz ne olurdu .. üstune yapan pardon dese ki bile bile çarptığı haberlerden herkese gösteriliyor .. tamam incelenecek bir sürü vaka olabilir diyelim ki uğrasılmadı da serbest bırakıldı ama emin olunki yarınlar da bu gibi vakalar daha da çoğalacak. Köpeği ezen adam davranış bozukluğuna sahiptir. Aynı hataları ve belkide daha kötüsü (varsa ?) nude  yapma teşebbüsünde bulunur.

lütfen yardımcı olun .. gereken yapılsın . .

Bugün MÜGE imzanı bekliyor!

MÜGE ATALAY ERSOY bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «HAYVANLARI KORUMA DERNEĞİ : PARDON DİYİP SERBEST KALMAMALI». MÜGE ve imza atan diğer 201 kişiye katıl.