Tedavi masrafı

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.
HAYVANLAR ve tarafına Selcan Türedi bu kampanyayı başlattı

Köpeğim epilepsi krizi geçiriyor. Ama kesin epilepsi diyemiyor veterinerler. Çünkü mr çekilmesi lazım ve test yapılması lazım. Ama pandemiden dolayı kovuldum çalışmıyorum ve şuan durumum yok. Hastahaneye götüreceğiz Ankaraya ama net fiyat veremiyoruz şuan gelmeniz lazım belki testlerden sonra mra gerek kalmaz dediler. En az 3-4bin lira dendi. Şuan çok korkuyorum. 2 aydır nöbetler geçiriyor. Ve elimden bir şey gelmiyor. �� Yardım kampanyası başlatmak istiyorum ama tek başıma başlatamayacağımı söylediler. Kaymakamlıktan izin almam gerektiği söylendiği. Bütün gün kaymakamlıktaydım. Türkiye genelinde kampanya başlatmam için İl dernek müdürlüğüne git orda istanbul çapında ya da Türkiye çapında başlatabilirsin dedi. İl dernek müdürlüğüde kamu yararına olan kampanyaları onaylıyor sadece. Derneklerden yardım istedim fakat hiç bir dernek bunu kabul etmedi. Hayvan severler derneği bile bu sahipli köpek yardım edemeyiz. Bu ırk köpek yardım edemeyiz dedi. Bir çok kişiden yardım istedim hiç kimse oralı olmadı.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.