hayvanların zarar görmesini ve eziyet edilmesini istemiyorum eğer olursa tutuklanmalı

Reasons for signing

Birgitt Darau
4 years ago
Wer Tiere nicht achtet dem spreche ich jede Menschlichkeit ab und den achte ich auch nicht!

dieter müller
4 years ago
Last eure Tiere friedlich leben.
Bestraft Tierquäler

Manuela Zeiler
4 years ago
Menschen genaue Lage oder das Innere wollen Tiere fallen in die Hände solcher Kreaturen jeden Tag Tiere sind ausgestorben Menschen sterben wegen Verfolgung Tiere geschützt Arme müssen Aussterben von Tieren sollte auch gemacht werden, auf die gleiche Weise wie schön und angenehm Pflegezustand, dass für alle Tiere essen und trinken Gesundheitskontrolle zu foltern usw. Ich möchte auf die Bedürfnisse und die Tiere wollen, dass die Personen zu verfolgen oder remand sie getötet, weil Persistence legt nahe, dass Menschen gefoltert mahlen oder Menschen, die Menschen töten Mord zu begehen sind durch ein sehr menschlichen Tiere bestrafen wir auf diese Weise unter menschlichem Leiden zu entfernen wollen.

Nursen Gunay

su bayhan
yetkililerin gerekeni yapmasını istiyoruzzzz

Funda Gülfidan
4 years ago
Zarar görmelerini istemiyorum yeter artık buna bi dur diyelim

nicole boulet
nicole boulet

Nadia gauvin GAUVIN
4 years ago
Une si petite vie terrestre pour subir une si grande cruauté stopper

cemile orhon
4 years ago
insanlar hatasız yere veya istediği içi hayvanlara eziyet ediyor her gün böyle yaratıkların eline düşen hayvanlar eziyet görme sebebi ile ölüyor insanlar nesli tükenen hayvanları korumalı kollamalı nesli tükenmeyen hayvanlara da aynı şekilde güzel ve hoş bakım yapılmalı devlet bunun için tüm hayvanların yemeği içeceği sağlığı kontrolü vs. ihtiyaçları karşılamalarını istiyorum ve hayvanlara eziyet eden veya onları öldüren kişilerin de tutuklu yargılanmasını istiyorum çünkü insanlara işkence çektiren veya insanları öldüren kişilere cinayet işlediğini öne sürüp cezalandırılan bir çok insan var hayvanlarında bu şekilde insan eziyeti altından çıkarılmasını istiyoruz.

Tülay Abik
Hayvanları seviyorum onları korumalıyız