BU VAHŞETE SESSİZ KALMAYALIM!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Belki biliyorsunuz belki bilmiyorsunuzdur 14 Haziran 2018 tarihinde Sapanca’da bir yavru köpek bulundu. Dört ayağı kesilmiş ve Kuyruğu kesilmiş bir halde. 15 Haziran 2018 tarihinde ameliyata girdi ve çıkamadı. Çünkü bünyesi kaldırmadı. Ben ve çoğu kişi de artık bunu yapanların yaptığı şeyin bedelini ödemesini istiyorum. Hayvanları korumak için nasıl bir kanun çıkacaksa çıksın artık. Onlarda canlı biz de canlıyız. Biz derdimizi anlata biliyoruz fakat onların ağızı dili yok, dertlerini anlatamıyorlar. Bizim onların dili olmamız gerekiyor. Onlara yardım etmemiz gerekiyor. Bizim artık bu caniliğe bir dur dememiz gerekiyor.

Bu kampanyayı imzalayarak ya da sosyal medyada #BUVAHŞETESESSİZKALMA etiketiyle paylaşım yaparak bize destek olun. Birlikte bu yavruları koruyalım.

Bugün Ecem imzanı bekliyor!

Ecem Derin bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Hayvanları Koruma Derneği: BU VAHŞETE SESSİZ KALMAYALIM!». Ecem ve imza atan diğer 7 kişiye katıl.