60 günden küçük kedileri satıyor!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

Evinde 2 kedi 2 köpeği var. Hepsi dişi. Hayvanları damızlık gibi kullanıp yavruları sosyal medyada satıyor.

Evet biseyler anlatmaya geldim, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
2 yaşında bir erkek van kedim var. Ve kedimi çiftleştirmek istiyordum petarkadasa üye oldum. 5 Mart’ta selmam adındaki kullanıcı dişi van kedisi olduğunu ve çiftleştirmek istediğini söyledi, her ne kadar internette tanıştığım birine kedimi bırakmak istemesem de karı koca bizi çok iyi karşıladı ve güvendik. 2 kedi sizin 2 kedi bizim diye anlaşmıştık. Kedimiz 1 hafta onların evinde kaldı. Selma Erken Meriç adındaki kadın her gün yeni fotoğraflar, videolar atıyordu. Çiftleştiklerini ispatlayacak şekilde videolardı. Ve kedi doğurdu, doğurduktan sonra bu kadın yavruları bize vermemeye kalktı. Vermeyeceğini söyledi. Çıldırmıştım. Defalarca aradık telefonunu açmadı. Kardeşi açtı ablasının bakkala gittiğini, telefonu açmak istemediğini söyledi. Biz yine çok sakin bir şekilde yavruları almak istediğimizi, yaptığının çok ayıp olduğunu söyledik. Kardeşi yavrular size verilecek 2 hafta sonra alırsınız dedi. 2 hafta geçti tekrar aradık ve Selma Erken Meriç adındaki kadın tekrardan yavruları vermeyeceğini, hatta KEDİSİNİN CAMDAN ATLAYARAK BASKA KEDİYLE ÇİFTLEŞİĞİNİ (ki yüksek katlı bir binada oturuyorlar, kedi camdan atlasa yaşayamazdı) bu yüzden babalık hakkımızın olmadığını ve İzmir’e taşınacaklarını söyledi. Yani baya baya kaçıyorlardı. Ve yine kibar bir şekilde konuşmaya çalışsak da kadın asla vermeyeceğini söyledi. Son durum ne biliyor musunuz? Kadın yavrularımdan ayrılamayacağım diyordu, şimdi tüm sosyal medyada 20 günlük satılık kedi diye yavruları satıyor. Bunu farkettiğimizde kendisine ilettik. 'Sanane ister satarım ister satmam, bak işine, büyü de gel' gibi ithamlarda bulundu. Sizden tek ricam bu kampanyayı imzalayın. Üretim ruhsatsız satış ve 60 günlükten küçük yavruları sattığınızı ihbar ediyorum. Bu konuda şikayetçiyim. 5199 sayılı kanun m.24 uyarınca şahsın üretim amaçlı damızlık olarak kullandığı hayvanlara m.24 uyarınca el konulmasını ve bu sebeplerle şahsa idari para cezası uygulanmasını talep ediyorum. İlginiz için teşekkürler.

Bugün Busra imzanı bekliyor!

Busra Seker bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «hayvanhaklari@ormansu.gov.tr: 60 günden küçük kedileri satıyor!». Busra ve imza atan diğer 131 kişiye katıl.