Kedi katili M.Can Aksoy en ağır şekilde cezalandırılsın ve Hayvan Hakları İhlali Kabahatlar Kanunundan çıkarılıp suç sayılsın

Reasons for signing

Kivanc Uzumcu
4 years ago
LÜTFEN hayvanlara işkence ve öldürme suçlarının cezalarının arttırılması için ''VE'' buna ek olarak etkili bir rehabilitasyon sistemi/programı uygulanması için biri kampanya başlatsın ve gördüğüm an o kampanyayı imzalayacağım.

LÜTFEN!

Kivanc Uzumcu

LÜTFEN!

Yüksel İsmail

Güneş Gürsel
5 years ago
Bu gezegen doğasıyla, hayvanlarıyla insanlarıyla anlamlı ve güzel. Bu güzelliklere zarar veren insanlar cezalandırılmalı.

semra nur
5 years ago
Her canlının yaşam hakkı var ve hiç kimse öldürmeye muktedir değildir.

nazan erkmen
6 years ago
Can almak cinayettir. Hayvan canı insanı canı diye bir ayrım yapılamaz. Bu vahşetin önlenmesi gerekmektedir. Masum çaresiz hayvanları korumak insanlığın görevidir. Bu nedenle Can Aksoy cezalandırılmalı ve tedavi edilmelidir. Hayvanları koruma kanunu daha da kapsamlı olarak yeniden düzenlenmeli, cezalar konulmalıdır.

arslan er
6 years ago
Cezalandırılıp Uzun süreli tedavi istiyorum iyi olmadan salınmamasını iliyorum.

Zelal baturalp
6 years ago
Bugün Hüseyin Aksoy isimli şahıs Eskişehir'de sokak köpeğini tekmeleyerek ve boğarak öldürdü şimdi bu kişi hapis cezası alabilecek mi? Bu vahşet cezasız mı kalacak ?

SEHER ÇETİN
6 years ago
hayvanlarında bizimle beraber bu dünyada yaşama hakkına sahipler, can aksoyun işlemiş olduğu bir cinayet var bunu hayvana da yapması insana da yapması sonucu değiştirmez can aksoy bir insanı öldürmüş olsaydı nasıl bir cezaya çarptırılacaktı şimdi aynı cezaya çarptırılsın.

Simay Öztürk
6 years ago
Bu insanlık dışı harekerler yapan yaratığın cezalandırılmasını istiyorum.