Kampanya Kapatıldı

Hayvana Tecavüzü Özendiren Yayınlar Kaldırılsın, Suçlular Cezasız Kalmasın

Bu kampanya 160.803 destekçiye ulaştı

Destek Yayınları aracılığıyla yayınlanan, Hüseyin Cengiz isimli şahsın kaleme aldığı "Ve Sonra Yol Bitti" isimli kitap, hayvanlara nasıl tecavüz edileceğini detaylı olarak anlatmaktadır. Bu sebeple hayvana tecavüzün yani zoofilinin meşrulaştırılmasını, özendirilmesi sağlanmaktadır.

Böyle olayların zoofili ve takriben pedofilinin yaygınlaşmasında ön ayak olduğunun tüm aklı başında merhamet sahibi insanlar farkında. Toplumun huzuru, güveni, bizim ve çocuklarımızın güvenliği için bu ve bunun gibi yayınların toplatılıp yok edilmesi ve bunları yazan, basan, dağıtan kişi ve kurumların gerekli cezayı alması sağlanmalıdır. Bügün bir hayvana tecavüz eden veya bunu özendiren yarın size bize ve dahi çocuğumuza tecavüz edebilir. En başından önlem alınmalıdır.

Siz de sessiz kalmayın bu zulme, sapkınlığa karşı durun. Onlar bize muhtaç, bi çığlıklarını duyup duyurmazsak onların ve bizim acımız katlanarak artar. Bir olalım zalimliği, sapkınlığı yeryüzünden silelim.

Bugün Ozlem imzanı bekliyor!

Ozlem Havuz bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Hayvana Tecavüzü Özendiren Yayınlar Kaldırılsın, Suçlular Cezasız Kalmasın». Ozlem ve imza atan diğer 160.802 kişiye katıl.