Hayvan Katliamlarına Sessiz Kalmayın

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 2.500.

Antalya'nın Korkuteli ilçesinde edinilen bilgilere göre kimliği belirsiz kişiler tarafından onlarca sokak köpeği ve sahipli köpekler zehirlenerek öldürüldü. Yaşanılan olayın görüntüleri sosyal medyada büyük tepki toplayarak hayvanseverleri ayağa kaldırdı.

Konuyla ilgili olarak bir çok görgü tanığı olduğu tespit edildi, bu konuya şahit olanlar, katliamı Korkuteli Belediyesinin gerçekleştirdiğini ellerinde kanıtları olduğunu savundular. Söz konusu belediye ekibinin hayvanları; "önce zehirleyip sonra da can çekişen ve ölen köpekleri bir ekip aracıyla topladıkları" öne sürüldü. Ayrıca konu hakkında ellerinde kesin bilgiler olduğunuda belirten şahıslar bu olayın sorumlularının kesinlikle bulunması gerektiğini ve bu olayın üstünün kapatılmasına izin vermeyeceklerini belirtti.

Hayvanseverler olarak konu hakkında sorumlu suçlu kişi veya kişiler bir an önce  araştırılarak tespit edilmeli ve gerekli cezai işlemler başlatılmalıdır, aksi taktirde bu tür zehirlemelerin, katliamların devamınında geleceğinden endişeliyiz.

İnsanların olduğu gibi hayvanlarında  yaşama hakkı vardır, bu hakkı kimse engelleyemez.

Söz konusu KORKUTELİ BELEDİYESİ konuyla bi ilginiz olmadığını ve tüm söylemleri yalanladığınızı savunuyorsunuz, öyleyse eğer bir an önce sorumluları bulmanız ve gerekeni yapmanız gerekmektedir.  Hayvanlarla ilgili olarakta bir an önce hayvensever bir önlem alması gerekiyor.

Tekrar ifade etmeliyim ki bu zehirleme olayının ardında kimlerin olduğu bir an önce tespit edilmeli sorumluların ceza alması ve gerekli önlemlerin alınması gerekiyor, bu konuda başka canlar da zarar görmeden bir an önce çözüm bulunmalıdır.

Bugün Hayvan Hakları Savunucuları imzanı bekliyor!

Hayvan Hakları Savunucuları bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Hayvan Katliamlarına Sessiz Kalmayın». Hayvan Hakları Savunucuları ve imza atan diğer 2.056 kişiye katıl.