0 kişi imzaladı. Hedefimiz 5.000.

Nasıl ki insanlar yaşıyor ve acı çekebiliyorsa hayvanlar da birer canlı ve onlara zarar verildiğinde acı çekiyorlar. İnsanların yaşama hakları olduğu kadar hayvanlarında yaşama hakkı var. Bir insan öldürüldüğünde ailesi ve yakınları üzülür ve bunun hesabını sormak ister ve adalet devreye girer hapis cezası uygulanır peki ya hayvanlar onlarda birer canlı ve en az onlarda bizler kadar sosyal varlıklar onlarında yavruları veya ailesi var fakat onlar üzüntülerini dile getiremiyor, onlar hesap soramıyor diye bunları görmezden mi geleceğiz bir canlının hayatını para cezası ile bir mi tutacağız asla bunu yapmamalıyız bir insan öldürüldüğünde veya acı çektirildiğinde nasıl ki cezası hapis ise hayvanda bir canlıdır üstelik kendi haklarını savunamayan bir canlı ve bizler bu canlının canını para cezası koyarak koruyamayız bir insanın en çok korktuğu şey özgür olmamaktır ve bu hayvan canilerinede gerekenin yapılmasını para değil olması gerektiği gibi özgürlüklerinin ellerinden alınmasını talep ediyorum dolayisiyla bu imza kampanyasının amacı yasalarda yer alan göstermelik para cezası yerine gerçekten bir canlının katledilmesindeki alması gereken hürriyetinden yoksun bırakılma cezasını talep ediyorum ve yasaların değişmesi için gerekli mercilere bu kampanyayi gönderip hayvan severlerin ne kadar çoğunlukta olduğunu ve bu psikopat canilerin halk arasında cezasını çekmeden dolaşmamaları gerektiğini göstermek istiyorum benim gibi düşünen vicdan sahibi her insanın bu kampanyaya katılımını bekliyorum. Hayvanlara yapılan zulümlere yasalarca caydırıcı olan hapis cezasının uygulanmasının vakti gelmiştir.

Bugün Erbulut imzanı bekliyor!

Erbulut Korkmaz bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Hayvan katliamlarının cezası para değil hapis cezasıdır, onlar da insan gibi birer canlı!». Erbulut ve imza atan diğer 4.600 kişiye katıl.