hayvan ambulansları evde beslenilen hayvanlara da hizmet etsin ambulans hattı tek olsun

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

Sahiplendiğim kedim evin balkonundan düştü direk hayvan ambulans hattını aradım onlar yetişir sirenleri de var trafiği daha kolay açarlar aynı zamanda diye onları aradım. Bana özel kliniğe götürmemi söylediler bu çok zaman alır desemde dinlemediler kedimi  kliniğe götürdüm ama kaybettim.Bu durumda bir sürü insan var, oladabilir ve her an herşey olabilir. Evde beslenilen hayvanara bu gibi durumlarda bu ambulans hattı hizmet etmeli ve gerekirse evde beslenildiği için ücreti de talep edilmeli. Söz konusu ne olursa olsun can. Bu gibi durumları yaşayan birçok insan olduğuna inanıyorum. Sokak hayvanları ve evcil hayvanlar için bu konuda bu hattın daha özenli ve duyarlı çalışmasını umuyorum. Özel hayvan hastanelerininde bir ambulansı yok ve bunu sadece devletin bu hattı sağlıyor bu konuda daha duyarlı olsunlar lütfen...Onlar içinde tek bir ambulans hattı olsun tıpkı bizler gibi, ayırmadan.

Bugün aybüke imzanı bekliyor!

aybüke Şen bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «hayvan hastaneleri: hayvan ambulansları evde beslenilen hayvanlara da hizmet etsin». aybüke ve imza atan diğer 137 kişiye katıl.