HAYVAN HAKLARI KANUNU DEĞİŞSİN İSTİYORUZ !

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

Hayvanlara yapılan zulüm denilince  kimse elini taşın altına sokmuyor.5199 sayılı sözde Hayvan Hakları kanunu değişsin diye yola çıkıyoruz,millet "iktidara karşı bir durum bu,işimden olurum"diye görmezden geliyor.Bu mu bizim duruşumuz sorarım?Yazıklar olsun bize...Hepimiz "Nasıl olsa birileri bir şeyler yapıyor " diyor değil mi? Yapmıyor güzel kardeşim.Sen harekete geçmedikçe sayımız bir elin parmağını geçmiyor.

Ülkemizde hayvan denildi mi maalesef akla gelen ve yasada yaptırımı olan sahipli hayvanlardır.Peki ya diğerleri???Bu işkence görenler,sirklerde maskota dönenler,denek olarak kullanılanlar,sokakta tecavüze ugrayanlar??
Ülkemizde hayvana şiddet ve tecavüz 5326 sayılı kabahatlar kanunu çerçevesinde değerlendiriliyor cezası ise 526 TL idari para cezası.Oda şayet kamera görüntüsü,delil,tanık vb varsa.Yani bu ne demek biliyor musun kardeşim,şayet 526 liran varsa istediğin hayvana tecavüz edebilir dilediğin gibi şiddet uygulayabilirsin demek.Hayvanlara yapılan bu zulum bir KABAHAT DEGİL SUÇTUR!! Kesinlikle Türk Ceza Kanunu kapsamında değerlendirilip ceza almaları hapis yatmaları gerekir.Bu duruma ilişkin bir imza kampanyasi başlatiyorum."Benim çocuğum eşim yanımdaya,huzurumda yerinde,takipçi sayımda aldı yürüdü, başkada bişey istemem varsın yansın dünya" ideolojisi dışına çıkabilen herkes den destek beklerim.Şayet ciğeriniz yanıyorsa tabi.Yanmıyorsa imzalamayın gerekte yok.Midpointte kahvenizi yudumlarken çektiğiniz fotoğrafınızın kac like aldığını düşünün ve sonra gülümseyin bu tarafa doğru.İnsanlığınızı çekiyorum..Nur KAHVECİ

Bugün Nur imzanı bekliyor!

Nur Kahveci bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «HAYVAN HAKLARI KANUNU DEĞİŞSİN İSTİYORUZ !». Nur ve imza atan diğer 112 kişiye katıl.