Su faturasından kesilecek 1 TL ile hayvanlara yaşam köyü yapılsın

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

İçim acıyor yolda giderken bir kedinin ya da köpeğin yol kenarında ölüsünü görmekten. Hayvan severler kadar hayvan sevmeyenlerde var biliyorum. Acı olan ne biliyor musunuz? Kendi evde baktığı köpeği gezdirirken dışarda ona boynu bükük bakan köpeği taşla kovalayan hayvan severler. Daha bir sürü örnek verebilirim size bununla ilgili. Yaşamak her canlının hakkı. Gelin hepimiz su faturamızın içinde kesilecek 1 TL ile hayvanlara lüks barınaklar açılmasına yardımcı olalım. Sadece kısa süreli bir kampanyayla değil devamlılığımız olsun. Bu kadar veteriner arkadaşımıza bir iş kapısı olur. düzenli başlarında duran veterinerler aşı, kısırlaştırma işlemini yapmak için ve çalışanlar olur temizliği yapılsın diye. Gönüllü hayvan severlerde sık sık ziyarete gider ve denetlemeleri kendiler yaparlar. Ne dersiniz?

Bugün Serap imzanı bekliyor!

Serap Pirincci bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Hayvan hakları : Su faturasından kesilecek 1 TL ile hayvanlara yaşam köyü yapılsın». Serap ve imza atan diğer 40 kişiye katıl.