Görme engelli Sakar dostumuza destek çıkalım

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Öncelikle merhabalar

Benim bir evcil hayvanım var ismi Sakar kendisi bi köpek fakat sakarın onu özel kılan bir durumu var kendisi görme engelli oldukça uysal bir dostumuz aslında sadece gözleri göremediği için bizleri koklayarak tanıyor ve anıdığında sevindiği için biraz havlıyor öyle de akıllı bir köpektir ki kendisi uyardığımızda sessizce olduğu yere kıvrılı verir 3 tane çocuğum var 2 kız 1 oğlan Sakar bizim ailemizin bir üyesi olmuş bulunmakta çocuklarım için çok faydalı bir dost konumunda kendisi oturduğumuz apartmanda gürültü meydana geldiğinde uyarmak için kendisi havlamaktadır ve komşularım sürekli onu korkutuyorlar gürültü yaparak onu istemiyorlar bu yüzden havlamasına sebebiyet verip onun atılmasını istiyorlar fakat Sakar dışarıda tek başına yaşayamaz bizim ona onun da bize ihtiyacı var tek başına sokak yaşantısında yürüyemez ve göremediği için kolay kolay mama da bulamaz biz onun her türlü ihtiyacı ile ilgilenmekteyiz ben maddi durumum çok iyi olmamasına rağmen Sakara en iyi şekilde bakıyorum fakat insanlar o kadar anlayışsız ki buna karşı çıkıyorlar bu sebeple sizlerin desteklerini bekliyorum lütfen ona yardım edin ne yapmalıyım bu insanlara karşı onlar yüzünden Sakar artık ağızlıkla dolaşıyor ve bu onun için gerçekten kötü bu insanlara derslerini vermek için sizlerin desteklerinizi bekliyorum..

-Mutlu YERLİKAYA(Sevgili Sakar'ın sahibinin dilinden)

Bugün İldeniz imzanı bekliyor!

İldeniz Öcalan bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Hayvan Hakları Koruma Derneği: Görme engelli Sakar dostumuza destek çıkalım». İldeniz ve imza atan diğer 17 kişiye katıl.