Şanslı'yı komşu şikayeti yüzünden annesinden ayırmayın!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

Konya’da 1 çocuk annesi Safiye Gürsel’in (73), 4 yıldır beslediği ‘Şanslı’ adını verdiği köpeği, 1.5 yıl önce satın alıp taşındığı evin bulunduğu apartman sakinlerinin dava açması üzerine mahkeme kararıyla evden tahliye edilecek.Safiye Gürsel, 1.5 yıl önce Selçuklu ilçesi Kılıçarslan Mahallesi’ndeki bir siteden ev satın alıp, eşiyle birlikte yaşamaya başladı. 4 yıl önce sahiplendiği golden retriever cinsi ‘Şanslı‘ adını verdiği köpeğiyle beraber kalan Gürsel’i, site sakinleri, site protokolünü gerekçe göstererek evde köpek besleyemeyeceğini belirterek dava açtı. 1’inci Sulh Hukuk Mahkemesi geçen 13 Eylül günü, köpeğin evden tahliye edilmesi yönünde karar aldı. Mahkeme kararı sonucu 15 gün içinde köpeğini evden göndermek zorunda Safiye Gürsel.

Gürsel, şöyle devam etti:
”Sanki o, köpek değil, benim evladım, canım, ciğerim. Bensiz bir yere gitmez. Ben de öyleyim, onsuz bir yere gitmem. İki sefer dava açtılar. İlk seferki davayı ben kazandım, ikincisini onlar kazandı. Yakında Şanslı’yı elimden alacaklarmış. Ben buna dayanamam. Ben yalnız bir hayat yaşamaktansa Şanslı ile yaşamayı tercih ederim. Çocuk gibi büyüttüm onu. Emeğim çok onda. O giderse yaşayamam.Yetkililere şunu diyorum; önce Allah’ı düşünsünler, sonra bunun hayatını, en son benim hayatımı düşünsünler. Ben onu ne zorluklarla büyüttüm. Evde büyüttüm. Onu alıştıracağım diye neler çektim. Eğer komşuma, bana ya da bir başkasına zarar verse ben o köpeği evimde barındırır mıyım? Biz acı hayat yaşadık. Bize ve bu hayvana kıymasınlar. Hep kendilerini değil biraz da hayvanları düşünsünler. Ben durup dururken neden bu acıyı yaşayayım” dedi.

Yeterli sayıda imza toplayabilirsek, bu imza kampanyası ile belki Safiye Hanıma yardımcı olabiliriz!!

Bugün Damla imzanı bekliyor!

Damla Özkan bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Hayvan : Şanslı'yı 3 öğretmenin şikayeti yüzünden annesinden ayırmayın!». Damla ve imza atan diğer 937 kişiye katıl.