Hayvana şiddet uygulandı. Bunun için gereğinin yapılmasını istiyorum.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Evimizde bir kedi besliyorduk. Fakat bazı sebeplerden dolayı sahiplendirmemiz gerekiyordu, bir arkadaşım çok istedi bakabileceğini ve güvenebilecegımizi hiç bir şekilde sorun cikartmayacağina dair söz verdi fakat kediyi sahiplendikten 2-3 hafta sonra kediyi istemediğini geri almamızı eğer almazsak sokağa bırakacağım veya başkasına vereceğim ve dövüyorum istemiyorum nefret ediyorum şeklinde konuşmalar yapmaya başladı kediyi lüzumsuz bir şekilde fotoğraflayarak sosyal medya da paylaştı. Elimde buna  dair mesajlar ve görüntüler var bunu yapan şahsın hakkında gerekli işlemlerin başlatılmasını ve hayvana yapılan eziyetin yanına kalmamasını istiyorum sizden de desteklerinizi bekliyorum. Unutmayalım hayvanlar bize Allah'in emaneti merhamet etmeyene merhamet edilmez.. şimdiden desteklerinizden dolayi teşekkür ederim.

Bugün Elif imzanı bekliyor!

Elif Bekar bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Haytap, TC. Bakanlığı : Hayvana şiddet uygulandı. Bunun için gereğinin yapılmasını istiyorum.». Elif ve imza atan diğer 29 kişiye katıl.