Kampanya Kapatıldı

Saba'nın ailesi Bodrum tatili için izin versin

Bu kampanya 26 destekçiye ulaştı

İTÜ Dans Kulübü ailesi olarak pek çetrefilli koreografilerden, hatırı sayılır sayıda performans ortaya çıkararak sahnelemiş olmanın gururunu yaşıyoruz. Çalışmalarımızın meyvelerini izleyicilerimizin göstermiş olduğu memnuniyet ifadeleriyle almamızın yanında, birbirimizle geçirdiğimiz kıymetli vakit ve tanışmış olduğumuz güzel insanların sıcak kalpleri bize en büyük armağan aslında. Bu tatlı yorgunluğu atmak ve kendimizi güzel bir şekilde ödüllendirmek amacıyla organize ettiğimiz Bodrum tatiline, yokluğuna hayıflanmak istemediğimiz her bir arkadaşımızı yanımızda götürmek istiyoruz. İş bu kampanya metni bu güzel ailenin gönlünde taht kurmuş, her bir ferdinin, kalbinin güzelliğini derinden hissettiği Saba Beşirli arkadaşımızın bizimle birlikte bu eşsiz güzellikleri paylaşması ümidiyle ve başarıya ulaşacağı inancıyla hazırlanmıştır. Siz de bu kutsal amaca destek olun; Saba, dostlarıyla birlikte geçirebileceği eşsiz bir Bodrum tatilinden mahrum kalmasın.

Bugün Kıvanç imzanı bekliyor!

Kıvanç Küçük bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «haydisababodruma@gmail.com: Saba'nın ailesi Bodrum tatili için izin versin». Kıvanç ve imza atan diğer 25 kişiye katıl.