Mühendis ve Teknikerler Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü'nden Kontenjan Bekliyor...

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

Bizler ülkemizin bir karış toprağı için bile gece gündüz hesap yapan, mücadele veren, çalışan, ülkemizin kılcal damarlarına kadar sınırlarını belirleyen, ailelerimizin bin bir zorlukla okuttuğu ve gurur duyduğu harita mühendisleri ve teknikerleriyiz.
Bizler bu bölümleri okurken aklımızda ve kalbimizde ülkemizin sınırlarının, vatandaşlarımızın taşınmazlarının güvencisi,ülkemizin en değerli kurumlarının başında gelen Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünün (TKGM) birer personeli olmak ve kutsal çizgilerimize sahip çıkmak vardı. Ancak TKGM gibi saygın ve değerli bir kurumun maalesef ki birçok il ve ilçede hizmet olarak yetersiz kalması bizleri böyle bir kampanya yapmaya itmiştir. Birçok ilçede maalesef TKGM’nin bir mühendis veya teknikerini bulmak olanaksızdır. Hatta kadastro birimi bulmak bile olanaksızdır. Haftanın belli günleri merkezden ilçelere giden mühendis ve teknikerlerle bu iş yürütülmektedir. Birçok yerin kadastrosu hala sorunludur. Teşkilat yapılanmasında personel sayısında yetersiz kalınmaktadır. Her dönem kamuya binlerce personel alınırken TKGM'nin personel eksiklikleri görmezden gelinmemelidir. Ayrıca TKGM ülke hazinesine en çok katkı veren kurumların başında gelmektedir.
Özetle bizler harita mühendisleri ve teknikerleri olarak TKGM’nin en kısa sürede personel alıp bizlerin ve kurumun kanayan yaralarını durdurmasını istiyoruz. Başta devlet büyüklerimiz olmak üzere herkesi bu konuya duyarlı olmaya davet ediyoruz.

Bugün Recep imzanı bekliyor!

Recep Çakır bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «hayber@tkgm.gov.tr: Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü de diğer kurumlar gibi mühendis ve tekniker alımı yapsın.». Recep ve imza atan diğer 116 kişiye katıl.