Havyanlar özgür bırakılmalıdır. Cam fanusların içinde sergilenmemelidir

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

İnsan haklarına pek saygımız olmadığı bu ülkede sizlerden Hayvan hakları için bir yenilik , çağdaşlık ve anlayış beklemek ne kadar doğrudur bilinmez . Ankara Nata Vega Avm nin -2.katında bulundurdukları sözde hayvanat bahçesi (hayvan hapihanesi,ölüm fanusları) türlerine doğada çok sık rastlanılmayan vahşi hayvanları cam fanusların içinde sergilemekte . -2 katta ne kadar hava alınabilirse . Biz sözde insanlar Avmlere gittiğimizde havasız olduklarından çok bahseder kendi çağımızda şikayet ederiz . NataVega avm de hayvanlar Güneşten ve oksijen yoksun bir şekilde kendi yaşam alanlarının %5 ini bile karşılamayacak kadar küçük cam fanusların içinde biz İnsanlara sergileniyor . Hayvanların gözlerindeki çaresizlik bitmişlik baygın haller bir insanı nasıl etkilemez o bilinmez ama  göz göre göre ölüme terkedildikleri bir gerçek .

Bugün Ülkü imzanı bekliyor!

Ülkü Türk bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Havyanlar özgür bırakılmalıdır. Cam fanusların içinde sergilenmemelidir». Ülkü ve imza atan diğer 34 kişiye katıl.