Havalimanlarında mescit sayısı arttırılsın!!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Türkiye geneli tüm havalimanlarında sadece bir mescit bulunmaktadır. Havalimanlarının alanı bildiğimiz üzere çok geniş ve kapsamlıdır. Özellikle transit yolcular kısıtlı bir süreyi havalimanlarında geçirmektedir. Bu süre içersinde ihtiyaçlarını rahat bir şekilde karşılayabilirken söz konusu imkanlar maalesef namaz kılmak için yetersizdir.Bir çok havalimanında mescit alanın dışında tutulmuştur ve mescide gitmek için havalimanından çıkış yapmak gerekmektedir. Kış aylarında özellikle akşam namazı saati kısıtlı olup hemen eda edilmelidir. Ancak güvenlik kapısından geçtikten sonra mescit olmadığı gibi mescit olarak kullanılabilir bir alan dahi yoktur. Uçuş bitiminde ise namaz vaktinin bitmiş olduğunu görebiliyoruz.Güvenlik kapısından geçmeden önce ya da sonra namaz kılmak bu kadar güç halde olmamalıdır.İnsanların hayatlarını kolaylaştırmak en güzel amaç ve hizmet olmalıdır.

Teşekkür ederim.

Bugün Ümran imzanı bekliyor!

Ümran Karaman bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Havalimanlarında mescit sayısı arttırılsın!!». Ümran ve imza atan diğer 41 kişiye katıl.