Başarı

Yapımında fare zehiri ve baryum olan kanserojen etkili havai fişek ve maytap yasaklansın.

Bu kampanya 103 destekçi ile değişim yarattı!

Havai fişeklerin üretimi ithalatı satışı ve kullanımı yasaklansın fakat sektörün işletmelerin ve firmaların mağdur olmaması için bazı önlemler  alınsın o önlemler de şöyle:Şenlik fişeği maytap havai fişek ve benzerlerini üreten ithal eden satan kişilerin mağdur olmaması zarara ve kayba uğramaması amacıyla benzer veya başka iş kollarında kuracakları iş için faizsiz ve veya uzun vadeli kredi sağlanması teşvik verilmesi veya silah sanayi gibi benzer yada yakın iş kollarında kamu tarafından üretilen yada üretimi yapılan malzeme araç  gereç ve emtianın teminine yukarıda bahsi geçen ürünleri üreten ithal eden satan ve kullananlara öncelik verilmesi ve bu iş kollarında çalışanların istihdam dışı kalmaması için bu kanunun yürürlüğe girdiği tarihten itibaren 3 ay içerisinde iç işleri maliye ve de milli savunma bakanlığı tarafından ortak müşterek bir yönetmelik çıkartarak farklı veya benzer tedbirlerin alınmasını belirtir.

Bugün ilker imzanı bekliyor!

ilker tozlu bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Havai fişeklerin üretimi ithalatı satışı ve kullanımı tamamen yasaklansın». ilker ve imza atan diğer 102 kişiye katıl.