Kampanya Kapatıldı

HAVA ASTSUBAYLIĞI HAKSIZ YERE ELENENLER

Bu kampanya 63 destekçiye ulaştı

Bugün açıklanan Hava Kuvvetleri Komutanlığı muazzaf astsubaylik alımında haksızlık yapıldığını düşünüyoruz. Muazzaf Astsubaylik alımı ile ilgili kılavuz yayınlandığında kılavuzda Kpss puanının 60 ve üzeri olan kişilerin basvurabilecegi ve başvurulan sonra Fydt sınavının yapılacağı ve alimların Kpss,Fydt ve Sözlü mülakat puanlarının ortalaması ile yapılacağı yer alıyordu. Bizlerde Fydt için İzmir/Gaziemire gittik.Fydt`yi geçtikten sonra bizi hastaneye sevk ettiler ve hastaneden sağlık raporu alıp göndermemizi söylediler.Bizlerde günlerce hastanelerde koşturarak sağlık raporu almaya çalıştık ve alıp gönderdik.Fakat bugün sözlü mülakat tarihleri belli olan Muazzaf Astsubaylik alımlarında bölüme göre Kpss baraj puanı belirlenerek buna göre sözlü mülakata çağrı yapılmıştır ve bizler mağdur edilmiş durumdayız. Madem çok başvuru vardı başıda böyle bir baraj koyum elenmesi gerekirdi.  Şuanki olan magduriyetimizin giderilmesini arz eder saygılarımı sunarım.

Bugün Özer imzanı bekliyor!

Özer Oğuz bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Hava Astsubaylığı: HAVA ASTSUBAYLIĞI HAKSIZ YERE ELENENLER». Özer ve imza atan diğer 62 kişiye katıl.