İŞİTME ENGELLİLER OKULUNU KURTARIN

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Sosyal medyada okulumuz için gündem oluşturmak istiyorlar.

İsitme engelliler okulu kapatilip suriye ortaokulu yapiliyor
Antakya Hürriyet İşitme Engelliler Ortaokulunda eğitim gören yaklaşık 70 öğrenci bulunuyor ve bu öğrencilerin 25'i Hatay'ın ilçelerinden geliyor. İlçelerden gelen öğrencilerin eğitimlerini daha sağlıklı ortamlarda alabilmesi için oluşturulan pansiyona bakanlık tarafından yıkım kararı getirildi. Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı olan Hürriyet İşitme Engelliler Okulunun yıkılmaması için İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne başvuran veliler elleri boş döndü. Okulun başka bir yere taşınacağını ve yatılı öğrencilerin Adana'ya gönderileceğini okulun mevcut yerine de çevre de kalabalıklaşan Suriyeli nüfustan dolayı Suriyelilere eğitim veren ortaokul yapılacağı yönünde bilgi verildiğini belirten veliler bu tür bir sonuçta çocuklarının eğitimden mahrum kalacaklar. İlk ve Ortaokul seviyesinde işitme engelli öğrencilere yatılı ve gündüzlü eğitim öğretim veren Hatay'ın tek okulu olma özelliği bulunan Hürriyet İşitme Engelliler Okulu ve Pansiyonu için verilen yıkım kararının durdurulmasını ve binanin güçlendirilmesini eğitime devam edilmesini yada farklı bir yer tahsis edilerek eğitimin sürmesi isteniyor bu konuda sizlerin de destegiyle sesimizi duyurmak istiyoruz.Lutfen bunu iletebildigimiz kadar cok kitleye yayalim ve gelecegimiz olan cocuklarimiz icin engel olalim.

Bugün Rafet Metin imzanı bekliyor!

Rafet Metin Kalkan bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Hatay Milli Eğittim Müdürü: İŞİTME ENGELLİLER OKULUNU KURTARIN». Rafet Metin ve imza atan diğer 208 kişiye katıl.