Hatay'ın Defne İlçesindeki Beyaz Dolmuşlara Yapılan Haksız Yaptırıma Son Verin

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Hatay'da Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan yeni düzenlemede belediyeye denetiminde çalışan otobüsler yllardır halka hizmet veren 'm' plaka minibüslerin yerini almıştır.Konuya itiraz eden ve 'm' plaka kalma hakkını kullanan dolmuş şöförlerine belediye tarafından ağır yaptırımlar uygulanmaktadır.Bunu lütfen derhal sonlandırın.

Ulaşımda alternatif önemlidir.Rekabetin olması kaliteli ve uygun hizmeti beraberinde getirir.Otobüse alternatif minibüs olması toplu taşımada rekabeti arttıracağı gibi kaliteyide beraberinde getirecektir.Belediyenin görevi halkın menfaatine çalışmaktır rekabet fiyatlarında düşmesini sağlayacaktır ki toplu taşımayı kullanan insanlar genel olarak alt gelir grubuna ait insanlardır.Minibüsler kalmalı!

Ben yıllardır bu minibüsleri kullanan bir vatandaş olarak hem minibüs esnafını hemde benim gibi ulaşımda toplu taşıma kullanan halkın daha uygun fiyata çalışan ve toplu taşımada alternatif olan dolmuşların kalkmasını istemiyorum.