Menier Hastalığının Kesin Tedavisinin Bulunması İçin Mecliste Komisyon Kurulsun!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

Menier hastalığına kesin çözüm için; TBMM’nin kesin tedavisi olmayan hastalıklar için kurulacak olan araştırma komisyonlarına menier hastalığınında dahil edilmesini ve sesimizin duyulmasını istiyoruz!

Doktorların tam anlamıyla yardımcı olamadığı, bir şeyin yok diyerek hastaları kapısından döndürdüğü, hastaların çare arayıp bulamadığı hastalık menier!

Semptomları: -  Baş Dönmesi ( Vertigo )            - İşitme Kaybı  - Çınlama - Kulak Dolgunluğu

Tüm bu sıkıntıların birlikte yaşandığı,  ataklarla gelen ve her atak döneminde ciddi anlamda oluşan işitme kayıpları ile hayatı felç eden bir hastalık. Dışarıdan bakıldığında anlaşılmadığı için doktorlarında genellikle ilgilenmediği ve birsürü polikliniğe gidip çare aradığımız ama bulamadığımız hastalık.

Her insanın hayatında anlık baş dönmeleri, çınlamalar, kulak dolgunlukları olabiliyor. Ama biz menier hastalarında bu senelerce sürüyor ve bizi sağır bırakıyor. İşitme cihazları zaten bizim hastalığımız için yetersiz.

Bizler işitme kaybı olmadan, baş dönmesi, sersemlik hissi, denge kaybı olmadan yaşamak istiyoruz.

Semptomlar için verilen haplar çoğu zaman yetersiz, işe yaramıyor. Ameliyat tam anlamıyla çözüm olmuyor.