CAN VE MAL GÜVENLİĞİMİZ KALMADI !!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Gaziosmanpaşa merkez mahallesi Karasu sok Ata sok Güneş sk Yaver sk Kenet sok Volkan sk  sakinleri olarak çok rahatsız ve huzursuz günler geçiyoruz madde bağımlısı her türden insanın kapılarımızın önlerinde gruplanmaları mahallemizde sızmaları kavga etmeleri bizleri çok ürkütüyor yaz geldiğinde mahallece kapı önlerinde otururduk şimdi ise camlara bile cıkmaya korkar olduk sabah işe giderken apartman kapılarımızda yatıyorlar her türlü pisliklerini kapılarımıza bırakıyorlar kapılarımızın önlerindeki araçlarımızın üstlerinde oturuyorlar yatıyorlar kusuyorlar zarar veriyorlar hırsızlık gasp kavga eksik olmuyor hergün mahallece semt karakolumuzu aramaktan bıktık usandık ekip geliyor bi dolanıyor ve gidiyor 2 dakika sonra yine aynı artık bu sorunumuza çare bulmanızı rica ediyoruz..

Bugün Bedriye imzanı bekliyor!

Bedriye KUMPAZ bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «HASAN TAHSİN USTA : CAN VE MAL GÜVENLİĞİMİZ KALMADI !!». Bedriye ve imza atan diğer 33 kişiye katıl.