Kampanya Kapatıldı

Bu kampanya 7 destekçiye ulaştı

Daha önce verilen imar durumlarına göre yapılaşarak iskan almış binaların 6306 sayılı yasaya göre yıkılıp yeniden yapılabilmesi için eski mevcut imar durumunun aynen verilmesini istiyoruz.Fazlasının değil eskisinin aynen verilmesi.Verilmeme nedeninin nüfus kontrolü olduğu söylenmekte.Bu verilmediği zaman binanın yıkılarak yeniden yapılaşması hem hukuki hem maddi sıkıntılar doğurmaktadır.

deprem olacak binanı yık yeniden yap diyorsun.Siz olsanız ne yaparsınız?Tabi herkes kanının son damlasına kadar oturmak için mücadele ediyor.Peki ya deprem olursa;Çoluk çocuk anne babalar hayatlarını kaybederse bunun sorumlusu kim olur? Acaba nüfus kontrolunu böylemi yapmayı düşünüyorlar?6306 sayılı yasayı böylemi savunuyorlar?Büyük İstanbul depreminde bunun sorumlusu olacak kişiler kendilerini nasıl savunacaklar yada çok geç olmadan bu karar mercilerini uyarıp önlem almak gerekmez mi?İstediğimiz;Fazlasının değil eskisinin aynen verilmesi.

Muhatabımız; İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanı ve Meclis Üyeleridir.

Bugün BÜLENT imzanı bekliyor!

BÜLENT ÖZTÜRK bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Hasan Kasap: İskan almış binaların imar durumlarının 6306 sayılı deprem yönetmeliğinde geçerli olması». BÜLENT ve imza atan diğer 6 kişiye katıl.