Eski Büyük Fenerbahçe için Aziz Yıldırım ve yönetim İstifa

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Yeter Artık....

Tamam tesisler yaptınız,amatör branşlarda kulüpleşme anlamında ve amatör branşlara yatırımlar yaptınız,basketbolda Eurolig şampiyona oldunuz,masa tenisi,atletizm,kazma kürek her neyse....Yeterrrrr

Fenerbahçe bir futbol kulübüdür.Artık her başarısızlıktan sonra suni gündemlerinizden ve hedef şaşırtarak taraftar baskısını hep başka yöne çekerek bizleri Büyük Fenerbahçe taraftarını oyalamanızdan sıkıldık.Sahamızda kaldırılan kupalar,takılan yıldızlar,son dakikalarda kaçan şampiyonluklar,sadece Galatasaray’ı yenerek sezonu kapatmalardan bıktıkkkk.

Allah aşkına ne çıkarınız var da gitmiyorsunuz?Fenerbahçe menfaatleri deyip sürekli başarısızlıklarla ve en kötüsü iğrenç futbolla zaman geçirmekten başka Ne faydanız var şu an?

Fenerbahçeyi Fenerbahçe gibi yönetecek ,taraftarı kucaklayacak ,büyük takım gibi oynatacak Çook babayiğit var.

Artık Yeter Aziz Yıldırım ve Ekibi,bırakın da takımımızı izleyelim yaaa....

Bugün adem imzanı bekliyor!

adem çangal bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Hasan Karakuş Özcan Zengin Bekir Gülmez Serkan Güzel : Eski Büyük Fenerbahçe için Aziz Yıldırım ve yönetim İstifa». adem ve imza atan diğer 7 kişiye katıl.