بیانیه دو کمپین ده هزار نفری حمایت از استانداری مهندس پرویزی

0 have signed. Let’s get to 200!

بیانیه اعلام حمایت از استاندار خراسان جنوبی و درخواست از دولت جهت ابقای مهندس سید علی اکبر پرویزی
مردم آگاه و قدرشناس خراسان جنوبی
حتما در این روزها شاهد گفتگوهایی پیرامون تغییر استاندار خراسان جنوبی بوده اید، زمزمه هایی جهت دار و مغرضانه که پیش از آن که منافع و پیشرفت استان را مطالبه کند، برکناری سیاسی مدیری را می خواهد که تنها یک سال از انتصابش می گذرد.
استانداری که پیش از آن که به خراسان جنوبی بیاید هم استاندار بوده و سال ها تجربه مدیریتی ارشد را در کارنامه اش دارد، کارنامه ای که برخلاف برخی مدعیان برکناری او، بسیار شفاف، پاک و بدون هیچ ابهامی از مسائل مالی است و بر این پاکدستی و سلامت، دستگاه های متعدد نظارتی گواهند. سید علی اکبرپرویزی انقلابی پیش از انقلاب است، بسیجی و جهادی دوران جنگ است و نه پس از ، رزمنده ای است که هیچیک از این افتخارات را در بازار کاسبکاری و رانت جویی که عده ای در پی آن هستند رو نکرده و ذره ای بابت آن خدمات، بهره شخصی نبرده است. داوطلبانه و آشکارا فیش حقوقی اش را اعلام و از مخالفینش هم همین شفافیت را مطالبه می کند هرچند هنوز محقق نشده است!
در حوزه اجرایی و مدیریت کلان پروژه ها، هرکس این یکساله در راه های مواصلاتی بخصوص مرکز استان، مسیری را طی می کند سرعت کار و حجم بالای جاده سازی را به چشم می بیند، خانواده هایی که پیشتر بیماربه دست راهی مراکز استان های مجاور می شدند امروز در همین بیرجند از انواع خدمات درمانی بیماران حتی شامل بیماران سرطانی، بیماران خاص و چندین بیمارستان مجهز و نو شده بهره مند می شوند، برای نخستین بار در جنوب خراسان، ابرها جهت افزایش بارندگی بارور شده و تداوم خواهد داشت، عبور قطار از خراسان جنوبی و پیوستن بیرجند به راه آهن سراسری دیگر رویا و آرزو نیست، در همین مدت یکساله تامین اعتبار، تعیین کنسرسیوم و عملیات اجرایی آن از کال شور آغاز شده است. واحدهای تعطیل و نیمه جان صنعتی و تولیدی دردولتی که دو ساعته، شصت مصوبه را در سفرهای استانی اش به تصویب می رساند، امروز اما با کار دقیق کارشناسی جان گرفته و پیش می روند، رفت و آمد تقریبا هفتگی مقامات ارشد کشور به خراسان جنوبی نشان دهنده برجسته سازی این استان برای پایتخت نشینان توسط مهندس سیدعلی اکبر پرویزی است و ده ها مورد اجرایی، اعتباری و اداری دیگر که شرح آن در این فرصت نمی گنجد.
هم استانی های نجیب و صبور خراسان جنوبی
اقتدار اجرایی و مدیریت توانمند سید علی اکبر پرویزی در همین 430 روز پس از انتصابش به گونه ای بوده که همه دلسوزان پیشرفت و آبادانی استان، اعم از مدیران و کارآفرینان، اصحاب هنر و قلم، جوانان و زنان و برادران اهل سنت ما، همه هم باهم برای ماندگاری ایشان و ادامه راهی که خود آغازگر آن بوده هم صدا شده اند، حتی عزیزان دلسوزی که خود به عنوان گزینه ای برای استانداری پس از ایشان مطرح بوده اند، اینک در کنار او و هم صدا با عموم مردم خواهان ابقای استاندار شده اند.
خدای بزرگ را شاکریم که در میان انبوه تهمت ها و شایعاتی که علیه استاندار و منصوبین وی پخش می شود، هیچ ردپایی از ضعف مدیریت، کم کاری یا بازگشت بودجه به تهران نمی بینیم. جرم بزرگ ایشان، همسویی صادقانه و شفاف با دولتی است که بیش از24 میلیون ایرانی حامی وی هستند و او پای این دولت 24 میلیونی را برای توسعه خراسان جنوبی به این استان باز کرده است. تا استانی که در زمان درآمدهای افسانه ای نفت همواره در ردیف های آخر اعتباری و تخصیص بودجه بود اینک مشکلاتش دیده و با سرانگشت تدبیر و مدیریت، آرام آرام باز شود.
خراسان جنوبی های شریف و متدین
تداوم پیشرفت و آبادانی استان درگرو راهی است که از یکسال پیش و با حضور مدیری قوی و پاکدست آغاز شده است و هرگونه جابجایی ضمن اینکه تا ماه ها استان را معلق نگه می دارد، ممکن است مسیر و روند توسعه را نیز با چالش مواجه کند. کمی به حافظه تاریخی خود رجوع کنیم. مخالفین امروز سید علی اکبر پرویزی همان مخالفین دیروز تقسیم استان هستند، درست با همان نگاه و همان شعارها. اگر دیروز تشکیل خراسان جنوبی را جدایی از امام رضا(ع) تفسیر می کردند، امروز نیز ایشان را طرفدار رقص مختلط!!! می خوانند تا اذهان پاک متدینان را برآشوبند و خواسته ضد توسعه ای خود را بر کرسی نشانند. غافل از اینکه بصیرت و خودآگاهی این ملت زحمتکش، همان طور که آن دین بازی را برنتافت، امروز نیز نیت مدعیان را می خواند و همان طور که با اعتماد به دولت و مجلس اصلاحات، آرزوی تشکیل خراسان جنوبی را محقق نمود، این بار نیز با حمایت از دولت و استاندار حامی اعتدال و اصلاحات، آرزوی پیشرفت، آبادانی و رونق خراسان جنوبی را محقق خواهد ساخت.
اینک اما سهم ما، از این هم صدایی امضایی است که بصورت مجازی پای این بیانیه اعلام حمایت می نهیم تا صدای بلند خراسان جنوبی ها به گوش مسئولین تصمیم گیر برسد.

Today: Hamid is counting on you

Hamid Pourmand needs your help with “hamidpourmand@outlook.com: بیانیه دو کمپین ده هزار نفری حمایت از استانداری مهندس پرویزی”. Join Hamid and 175 supporters today.