Bir insanı sağlığına kavuşturmak.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.
Haluk Levent, Lütfü Savaş, ve tarafına Yeşim Kırat bu kampanyayı başlattı

Merhaba! Bu kampanyayı ruhsal bozukluk yaşayan biri için başlattım. Yaygın anksiyete ve obsesif kompulsif bozukluk söz konusu. Baktığınızda belki basit görünebilir fakat durum gittikçe ilerliyor ve baş edilemeyecek bir hal almaya başladı.Devlet hastanelerinde üniversite hastanelerinde sayısız psikiyatrilere göründü bir sonuç alamadı maalesef. Sürekli ilaç değişiklikleri onu mahvetti her hafta ayrı bir doktor ve ayrı bir ilaçla durum daha da kötüye gidiyor. Çünkü her zaman aynı doktoru bulmak pek mümkün olmuyor. Çok çabaladım çok kişiye ulaşmaya çalıştım kapılar hep yüzümüze kapandı. Eğer bu kapmanya sayesinde ücreti toparlayabilirsek ki aslında bazı insanların yemek parası sayılcak bir miktar ona umut olabiliriz. Terapilerle ve doğru ilaçla çözüleceğini umut ediyorum. Tabiki sizin desteğiniz bizim için çok çok önemli bu adımları atabilmemiz için bize de destek olur musunuz? Kendisinin resmini yükleyemem bu konuda çok hassas. Ama bana ulaşıldığı zaman gerekli bütün resmi evrakları ne gerekiyorsa yani hazır edebilirim.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.