FA hastalığına çözüm

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 2.500.

15 yaşındaki kız kardeşim 9 yaşında FA hastalığına yakalandı . Başta belirtileri yürüyüş bozukluğu ,denge kaybı sonralarında ise şeker, tansiyon ,kalp rahatsızlığına ve skolyoza yol açtı . Uzun zamandır tekerlekli sandalyeye mahkum kendi başına ayakta duramıyor kasları  artık güçsüzleşti uyurken kramplarla uyanıyor ve kendini çevreden soyutluyor .  Doktorlar kardeşimin yaşaması için gereken tedavinin yurt dışında  olduğunu söylediğinden beri kardeşim insanlar ona bir şey olursa üzülmesinler diye arkadaşlıklarına son veriyor . Kardeşimi böyle görmeye dayanamıyoruz maddi gelirimiz iyi olmadığı için kardeşimi tedavi ettiremiyoruz annem babam göz göre kardeşimin ölümünü bekliyoruz . Kendisi her şeyin farkında ve bundan çok korkuyor daha küçük ve yolun başında oda herkes gibi yürümek koşmak ve dans etmek istiyor . Biz ona her ne kadar belli etmemeye çalışsakda her şeyin farkında olması bizi daha da üzüyor EĞER KARDEŞİMİN DÜZELMESİ İÇİN BİLİNEN BİR ÇÖZÜM VARSA LÜTFEN YARDIMCI  OLUN !