Balatçık İçin Pazar Kurulmasını İstiyoruz Pazar Alışverişimiz Oldukça Zor!!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

İzmir Çiğli Balatçık Katip Çelebi Üniversitesi yakınlarında ikamet eden ve balatçığın büyük çoğunluğundan olan bir kitleyiz. 11700 kişilik Balatçık Mahallesinde yalnızca 1 pazar var o da bize oldukça uzak ve pazarımıza büyük bir kitle olarak ulaşımda güçlük çekiyoruz. Konum ve sayımız itibariyle katip çelebi yakınlarında kurulacak bir pazar bölge halkında çok büyük değere sahip olacak ve çok talep görecektir. Şu anda pazar günü kurulan pazara bölge halkından araç sahibi olanlar dışındaki halk gidememekte ve alışverişlerini mecburiyetten dolayı daha pahalıya yapmaktadır. Belediyemiz ve kendini halktan gören konumu ve mevkiisi itibariyle bu işten sorumlu olacak yada destekleyecek her kim varsa desteklerini bekliyoruz. Biz balatçık mahallesinin çok büyük bir çoğunluğu ve katip çelebi üniversitesinin yerleşkesi konumundayız ve bir pazarın kurulması bizler için oldukça önem taşıyor. 1671/1 Sok. No:1087 ve yakınlarının Talebi.

Bugün Hasan imzanı bekliyor!

Hasan özbay bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «halklailiskiler@cigli.bel.tr: Balatçık İçin Pazar Kurulmasını İstiyoruz Pazar Alışverişimiz Oldukça Zor!!». Hasan ve imza atan diğer 31 kişiye katıl.