Kampanya Kapatıldı

Türkiye Cumhuriyeti'nin En Genç Yayınevine Sahip Çıkın! #2000kisiariyoruz

Bu kampanya 11 destekçiye ulaştı

Kitapfon Yayınevi üniversite öğrencileri tarafından kurulmuştur. Kurucumuz ve Genel Yayın Yönetmenimiz Mehmet Severcan Gaygusuz İzmir, İstanbul, Çanakkale, Ankara gibi şehirlerde bazen sokaklarda bazende, otoyollarda kitaplarını satarak yayınevimizin oluşmasını sağladı. Yaklaşık 11 ay önce Sirkeci Cağaloğlu civarında 10m2 bir ofisimiz tuttuk. Bu ay ikinci kitabımızı çıkarttık ve artık dayanmakta zorlanıyoruz. (Bu kitap 23 Yaşında olan Mehmet Severcan'ın beşinci kitabıdır). Kültür Bakanlığından Bakan Mahir Ünal döneminde aldığımız bilgiye göre 1923'ten bu yana kurulan en genç yayınevi olduk. İstanbul ve Ankara'da gerek Halk kütüphanelerinin gerekse özel mekanların desteği ile yaşıtlarımıza edebiyatı sevdirmek için bir çok konferans düzenledik. Son kitabımız olan ''Muhittin'' 168 sayfa bir roman. Bu romanın yazarı olan yayınevimizin kurucusu Mehmet Severcan 213 bin harf içerisinde hiç J harfi kullanmadı. Bunun sebebi aslında türkçe sözcüklerin j harfi ile başlamaması ve dilimizdeki yabancılaşmaya dikkat çekmekti. Yine romanda ''Aşk'', ''Zaman'' , ''Dostluk'', ''Yönetim'', ''Savaş'', '' Tüketim'', ''Eğitim'', ''Ölüm'', ''Arayış'', ''Para'' gibi kavramların üzerinde durmaya çalıştık. ''Gençliğimizde hangimiz bir şeyler karalamadı'' demek istemiyoruz. Yayıncılık ve edebiyat hayatıyla ilgilenmek Genç Yazarlar'ın önünü açmak için bu yolda yürümek istiyoruz. Kitaplarımız maddi sıkıntılar yüzünden dağıtıma giremiyor. Eserimiz şu anda sadece Ankara/Sakarya Caddesi civarında bulunan ''Kurtuba Kitabevi'' adlı mekanda bulunuyor.  Bizlere mehmetsevercan.gaygusuz@outlook.com adresi üzerinden veya 05446941311 numarası üzerinden yazarak kitap siparişi verebilirsiniz. Kargo ücreti olmadan 15 Türk Lirası ücret ile kitabımızı sizlere yollamak ve fikirleriniz ile değerlendirilmek istiyoruz. Çünkü biz genciz ve ancak bu şekilde kendimizi geliştirebiliriz! Her geçen gün kilit vurmaya daha da yaklaşıyoruz ! #2000kisiariyoruz etiketi ile instagram'da bir kampanya başlattık. Kitabımızı alıp bizlere destek olacak sadece #2000kisiariyoruz.

Anlattıklarımıza dair bazı fotoğrafları sizinle paylaşma ihtiyacı duyuyoruz.

Bugün Kitapfon Yayınevi imzanı bekliyor!

Kitapfon Yayınevi bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «halk: Türkiye Cumhuriyeti'nin En Genç Yayınevine Sahip Çıkın!». Kitapfon Yayınevi ve imza atan diğer 10 kişiye katıl.