#BoykotBileDeğil | #NotEvenBoycott

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

#BoykotBileDeğil | #NotEvenBoycott;

Siyonist kukla Erdoğan'ın AKP çetesinin kontrolü altında yapılan herhangi bir referandum/seçim geçersiz ve hukukdışı bir eylemdir. | Any referendum/election under control of Zionist puppet Erdoğan'z AKP gang in Turkia iz an illegitimate, illegal and unlawful act.

Erdogan, Kılıçdaroğlu ve tüm diğerlerinin hakettikleri şey, yine hâlâ yeni bir referandum/seçim ile halkı kandırabilme şansının kendilerine servis edilmesi değil, yargılanmaktır. | Erdogan, Kılıçdaroğlu and all the rest dezerve 2 be judged in court instead of still getting the chance served 2 cheat the people with another illegal referendum/election.

Erdogan ve diğerlerinin de tümü yalnızca Siyonist Ajanda'nın Federal Rezerve şirketinin ve sözde 'Büyük İsrail Projesi'nin hizmetindedirler, tıpkı Trump, Merkel, Macron vs. gibi. | Erdogan and all the rest R all such serving the FED and the so called 'Greater Israel Project' of the Zionist Agenda, same as Trump, Merkel, Macron etc.

... #HiÇ1PaRTi! ...

#TopyekûnTamBoykot! ...

#BarışçılSivilİtaatsizlik! ...

#SadeceHalk! ...

#OnlineDoğrudanDemokrasi! ...

... #NoPoliticalPartiezAtAll! ...

#TotalBoycottWorldwide! ...

#PeacefulCivilDisobedience! ...

#OnlyThePeople! ...

#OnlineDirectDemocracy! ...

http://facebook.com/NoPoliticalPartiezAtAll ..

Bugün kRasNi imzanı bekliyor!

kRasNi siRius bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Halk "%99" | The People "The 99%": #BoykotBileDeğil | #NotEvenBoycott». kRasNi ve imza atan diğer 6 kişiye katıl.