HAKSIZLIĞA KARŞI İŞÇİ DAYANIŞMASINA DESTEK OL!!!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

Burası, Esenyurt İstiklal Mahallesinde faaliyet gösteren, yaklaşık bir sene önce faaliyete giren, 170 civarı personelin geçimini sağlamak için umutlarını ortaya koyduğu Özel Eslife Hastanesi... Şuanda Hastane yönetimi görevini bırakmış, çalışanlarının biriken maaşlarını ödeyememiş,  maliyeti yüksek olan pahalı tıbbi cihazları da alıp kaçmıştır.Kaç aile iş yeri güvencesi ile sağdan soldan aldıkları borçlar, banka faizleri, evlerine gelen hacizlerle mağdur durumdalar.
Hükümet ile yakınlığıyla bilinen hastane yönetimi, kamuya verdiği dindar izlenimini empoze ederken, Kul hakkının önemini unutmuş olsa gerek...Bizler 170 kişilik EsLife Hospital emekçileri olarak 5 aydir maaşlarımızı, nöbet ücretlerimizi alamıyoruz.
12 aralik 2017 tarihinde çalıştığımız hastenenin kapılarınin bizlere kapatıldığını ve hastaneye kilit vurulduğunu gördük.
Biz Eslife çalışanlarını yarın öbür gün diyerek oyaladılar.
Haklarımızı hakkımız olanı alabilmek için Hukuki süreci başlattık.
Ama kamuoyunun hassasiyeti ve desteğine de ihtiyacımız var.
Desteğinizle haklarımızı alabilmemiz için bir adım daha atmış olacağız.
Desteğinize selam.

Bugün EsLife Hospital imzanı bekliyor!

EsLife Hospital bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «HAKSIZLIĞA KARŞI İŞÇİ DAYANIŞMASINA DESTEK OL!!!». EsLife Hospital ve imza atan diğer 631 kişiye katıl.