Hakkın i hakkınlà ara iftira,darp,tehdit ile değil?

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.
Antalya barosu,adalet Bakanlığı (Adalet Bakanlığı) ve tarafına Tuğba Kok bu kampanyayı başlattı

28.01.2019 gecesi nişanlım trafik kazası geçirdi.Ve kafa kafaya çarpışma sonucu satılmış fırat Vefaat etmiştir.Bilir kişi raporu diyor ki her iki taraf da da yüzde 50 kusur vardır.azami hız limiti 70 km'dir.nişanlım 00.55 Alkolludür,ölen kişi de 2.16 promil Alkollullur.başinda kask yoktur,ölme sebebi ise orada park halinde duran tir a başını carpmasiyla gerçekleşiyor.1 Mart ilk mahkemesi gerçekleşti nişanlımın ve mahkeme bitimı 2 bayana 60 kişi birden saldırdı.mahkeme öncesi ben ölümle tehdit mesajları aldım,hakaretler, daha neler neler planlanıp mahkemede üstümüze saldırdilar.ve nişanlım kazayi yaparken olay yerinde ben yokum ve ilk  ben baş sağlığı diledim.Dayısı beni facebook dan ekler göz dağı verir burcu kınayman facebook dan yazar olmadık laflar söyler Altan aldım ama işin içine ailem girerse bende hakkımı ararım gelelim Yusuf kuruca var antalyayı dar edecek mis edepsiz ölmüş anamin namusuna Göz dikio birde benim namusuma edepsizlik diz boyu zaten? Gerekli yerlere şikayet te bulundum olayla alakam bile yok benim üstüme gelip ailemin şerefi namusuna göz diken insanlar adalet önünde hesap verecekler.birde iftiramiz var hamile bayana darp etmişim kamare kayıtları elimde belki 50 kere izledik ama nedense hamile bayan o arpededen koşa koşa gidiyor acaba nereye gidiyor? Birde ben ilk gün burcu kınaymana saldirmisim polis merkezinde polisler zaten bizi izledi hiç birşey yapmadı.İftira nedir ya madem bu kadar hak hukuk biliyorlar neden iftira,tehdit ediliyorum çünkü amaç kiskirtmak onlar istedikleri kadar kiskirtsinlar,buranin adaleti sassarda İlahi adalet Şaşmaz elbet bir gün bana yapılanin Allah tarafından tecelli edilecek? Ve kız kardeşim benim hürriyetimı korumaya çalışıyor ve kız kardeşimde tehdit ediliyor. Ve ben bu yaşıma kadar kimsenin hakkına namusuna,malına göz dikmedim kimseye de hakkımı yedirtmem Sonuna kadar Aile şerefim  hurriyetim için savasacagim.asılsız bilgilerle değil asil bilgilerle ve sosyal medyada üzerinden de savaşım devam ediyor.Hakkını edebinle arayacaksin bu hayatta!!! TCK yasalarinda acısı var diye tehdit edebirsin yazmıyor,hürriyetine zarar verebilirsiniz,darp edebilirsiniz yazmıyor.   #tuğbanin Hürriyetti için adalet kişisel hesaBim tubi

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.