Kampanya Kapatıldı

Hakkı yalçın özür dileyecek!

Bu kampanya 394 destekçiye ulaştı

Büyük Galatasaray taraftarı

Türkiye'nin ana akım spor medya kuruluşlarından olan "fotomaç" sernam gazetede köşe yazarlığı yapmakta olan Hakkı Yalçın isimli köşe yazarı, 9 ağustos 2016 tarihli yazısında, adını anmadan, Galatasaray'a yüce değerlerine, vefakar taraftarlarına akıl ve izandan yoksun iftiralarda bulunmuştur. Elinde hiçbir delil yokken, üstelik, savunduğu Fenerbahçe spor kulübü daha önce UEFA, CAS ve İsviçre Federal Mahkemesi yargı mensuplarınca bağımsız olarak yargılanmış, "şike" suçu sabit bulunmuş olmasına rağmen, sırf taraftarı olduğu kulübün taraftarlarına kendisini beğendirmek, ve acar bir hafiye edasıyla algı operasyon yapabilmek namına geçimini kazandığı spor yazarlığı ve gazetecilik değerlerini hiçe sayarak sağlıklı insan aklıyla bağdaştıramayacağımız bir girişimde bulunmuştur.

Biz  yüce Galatasaray taraftarlarına düşen vazife, sağlıklı insan söyleminden fersahlar ötede bu talihsiz yazıyı, yayınlama talihsizliğinde bulunan fotomaç gazetesine tepkimizi gösterip, eğer şerefi varsa hakkı yalçın denen gazeteci kişisini önce özür dilemeye, sonra onurlu bir biçimde istifa'ya davet etmektir.

Unutmayalım ki "Haksızlık karşısında susan, dilsiz şeytandır."

Bugün cebrail imzanı bekliyor!

cebrail çakmak bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Hakkı yalçın özür dileyecek!». cebrail ve imza atan diğer 393 kişiye katıl.