0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Merhaba
Öncelikle böyle bir haksızlığa uğramak benim için üzücü olduğu kadar yıpratıcı oldu.

Hakan Mengüç benim görüştüğüm lakin çok samimi olduğum yada çok yakından takip ettiğim biri değildi.!

Kendisi 2015 ekim yada kasım ayında beni instagram hesabından takibe aldı. Bende takibi için teşekkür ettim ve konuşmaya başladık. Aradan çok geçmeden buluştuk ve aklında düşündüğü projelerinin olduğunu belirterek beni evine davet etti. Bir kaç kez kendisinin Facebook hesabında canlı yayınlar yaptık. Bu süreçtede aklındaki konser projeleri için kayıtlar almaya başladık. Ben evinde yaklaşık 15 kayıt icra ettim. Ve aradan bir süre geçti istanbul/Sultangazi de bir arkadaşının evine davet etti. Orada da Hakan, Ben ve Hüsameddin Çelebi adında birlikte de birçok etkinlik yaptığı kişi vardı. O evde ise 10 parça kayıt ettik. Ve bu arada Hakan Mengüç ün elinde ney bile yok. Kayıtların hepsini ben icra ediyorum..!
O günden sonra benim işlerimin ve konserlerimin yoğunluğu sebebiyle uzun bir süre görüşmedik.
Ve bundan 2018 başlarında ben Neyzen Hakan Mengüç YouTube a ve diğer sosyal hesaplarında, ney çalar pozisyonda fotoğrafta ve videoda kendisinin olduğu, ama kayıtta benim üflediğim paylaşımlarını gördüm. Biraz araştırdığımda birçok kişinin paylaştığını ve bu videoların birçok insana ulaştığını gördüm. Bu beni başta sinirlendirsede kendimi tutup fevri davranmamak adına kendisini aradım ve videoları kaldırması gerektiğini yada benim görsellerimi koyup öyle paylaşmasını istedim. Ama kendisi bunu çok dikkate almayarak paylaşımları hesabında tuttu ve hatta gelen övgü dolu yorumlara teşekkür etti..!

Ben bu enstrüman a 15 yılımı verdim;
Yani anlatmak istediğim ben HAKAN MENGÜÇ yada onun gibiler benim üzerimden prim yapsın para kazansın algı yaratsın diye bu emekleri vermiyorum.
Dostlar; Bu emek hırsızı @turku_life İnstagram sayfasına röportaj vermiş. Neyzen Hakan Mengüç YouTube kanalı bana ait değildir ve benim kontrolüm dışında paylaşımlar yapılan bir hesaptır demiş.! Şimdi bu röportaj olmak üzere bütün herşeyi görselleriyle delil olarak sizlere sunuyorum.

Teşekkür ederim, Saygılarımla

Bugün Tolga imzanı bekliyor!

Tolga Şahin bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Hakan Mengüç: Emek Hırsızlığına Sessiz Kalma, Sinan Söyler'in Eserleri Hakan Mengüç Tarafından Çalındı». Tolga ve imza atan diğer 360 kişiye katıl.