Kampanya Kapatıldı

Hacettepe'de Yurt Soygununa Dur De!

Bu kampanya 48 destekçiye ulaştı

YURT SOYGUNUNA DUR DE!
Bu gün edindiğimiz bilgiler ışığında Hacettepe üniversitesi Öğrenci yurtları ve Öğrenci evleri %20 oranında zam yapılmıştır. Ülkemizin geçtiği ve her an derinleşen ekonomik kriz, çocuklarına eğitim olanaklarını sağlamak isteyen ailelerin belini bükmekte, işin maddi boyutu her geçen gün artmaktadır. Bunun yanı sıra yurtların bir çoğu insanın asgari yaşam standartlarını sağlamaktan dahi yoksundur. Bu minvalde yurtlara yapılan faiş zam, çocuklarını okutmak için varını yoğunu ortaya koyan ailelerin samimane hislerini sömürmek ve kriz fırsatçılığından başka bir şey değildir. Bizler insanın temel haklarından olan eğitim meselesinde her zaman öğrenci odaklı düzenlemeler talep etmekte ve bu tür amiyane tabirle soygunculuğu kabul etmiyoruz!

Bugün Hacettepe Üniversitesi imzanı bekliyor!

Hacettepe Üniversitesi Teşkilatı bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Hacettepe'de Yurt Soygununa Dur De!». Hacettepe Üniversitesi ve imza atan diğer 47 kişiye katıl.