HacettepeUniversitesi yönetimi, işine giden Hacettepe Teknokent çalışanlarını rahat bırak!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.
Hacettepe Üniversitesi Yönetimi ve tarafına Hacer Tepe bu kampanyayı başlattı

Hacettepe Teknokent firmalarının hacettepe teknokent içerisinde bulunan firma çalışanları olarak, işe gidiş ve gelişlerde ve zaman zaman öğle yemeklerinde Hacettepe Üniversitesinin bazı imkanlarından faydalanma gereksinimi duyuyoruz. Fakat Hacettepe Üniversitesi yönetimi ortağı olduğu Hacettepe Teknokent A.Ş ile yönetimsel konularda anlaşamadığı durumlarda, bu problemi Teknokent içerisinde bulunan firma çalışanlarına, Hacettepe Üniversitesinin kampüs içerisindeki imkanlardan faydalanmasını engelleyerek yansıtmaktadır. Yıl içerisinde zaman zaman pişirip pişirip bu durumu çalışanlara sticker almak zorundasınız, para vermek zorundasınız ve çeşitli bahanelerle zorluklar çıkartmaktadır. Hali hazırda zaten Teknokent yönetimi ile Hacettepe yönetimi arasındaki anlaşma ile yıllık sticker ücreti ödeyerek Hacettepe Teknokent sticker'ı almış bulunmaktayız.Bir Yılı aşkın süredir bu şekilde olan uygulamayı şu an Hacettepe Üniversitesi sticker'ı almanız gerekiyor şeklinde Teknokent Çalışanlarına dayatıyorlar. HACETTEPE Teknokent çalışanları olarak MASSACHUSETTS TEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ (MIT) teknokentinde çalışıp çalışmadığımız konusunda merak içerisindeyiz.

Hacettepe teknokent firmalarında çalışan tüm arkadaşları bu anlamsız ve can sıkıcı uygulamaya karşı destek olmaları için göreve davet ediyorum. Biz sesimizi çıkartmadıkça bu uygulamaların sonu gelmeyecektir. Hacettepe teknokent yönetimi ile  Hacettepe Üniversitesi Yönetimlerinin bizleri düşünerek anlaşması ve bu konuya artık kalıcı bir çözüm bulmaları için çağrıda bulunuyoruz.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.