Hacettepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ne Öğrenciler İçin Sosyal Alan Oluşturulsun!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

Yüzlerce öğrencinin öğrenim gördüğü fakültemizde, birçok boş alan olmasına rağmen oturup zaman geçirmek için neredeyse hiçbir koltuk, masa vb. araçlar bulunmamaktadır. Amfilerimizin de ders saatleri dışında kapalı tutulduğunu düşündüğümüzde yüzlerce öğrencinin oturup sohbet edeceği, dergi ve kitap okuyacağı, bilgisayarıyla işlerini halledeceği bir alan ihtiyaçı büyüktür. Özellikle öğrencilerin giriş yaptığı kapının içerisindeki avluda kantin sandalyeleri çok sınırlıdır. Bu alanda kütüphane ve ders çalışma salonlarındaki koltuklara benzer dinlenme ve sosyal vakit geçirme alanı oluşturulabilir.  Fakültemizde çok basit bir işlemle, koltuk ve sehpalarla oluşturulacak bir oturma alanı bütün çehreyi olumlu anlamada değiştirecektir. Fakültemizin yönetim kurulu ve rektörlüğümüzden talebimiz bu sorunun çözülmesi ve Hacettepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ne yakışır bir görüntü ile öğrenci dostu bir sosyal alan oluşturulmasıdır.