Hacettepe Üniversitesi Beytepe Kampüsünde İlk Ders Saati 10:00 Olsun.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Sayın dekanlarım, rektörüm ve çok kıymetli okul arkadaşlarım,

Malum olduğu üzere Beytepe Kampüsümüz güzel Ankara'mızın ulaşım imkanlarının çok uzağında kalıyor, okul, kampüsümüzde ki yurtlarımız dışında kalan arkadaşlarımız için en az 3 aktarma bazılarımız içinse 3'den çok aktarma ile ulaşılabilinir bir noktada. Bu duruma çözüm getirmenin ne kadar zor olduğunu biliyor ve bu konu hakkında okul idaremizin elinden gelen imkanları kullandığını ve kullanacağını düşünüyoruz. Lakin Hacettepe Üniversite'si Beytepe Kampüsü erişilebilinirliği çok daha iyi seviyelere gelene kadar, bizim saygıdeğer dekanlarımız ve rektörümüzden isteğimiz derslerimize geç kalmamamız, gün ışığından daha iyi yararlanmamız, ulaşımımız da trafik ile boğuşmamamız için Beytepe Kampüsünde ilk ders saatimizin 10:00 olarak ayarlanmasını ve ders programlarımızın bu dönem ve sonrasında ulaşım sorunlarımız çözülene kadar bu şekilde planlanmasını arz ediyoruz.

İlginiz ve alakanız için teşekkür eder "Daha ileriye, en iyiye" gideceğimiz günleri görmek için sabırsızlandığımızı bilmenizi isteriz.

Bugün Emre imzanı bekliyor!

Emre Hancı bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Hacettepe Üniversitesi Beytepe Kampüsünde İlk Ders Saati 10:00 Olsun». Emre ve imza atan diğer 235 kişiye katıl.